Aturem la decadència de Catalunya, votem constitucionalista

Tothom anirà a votar el 14F, naturalment: ens hi juguem el futur de Catalunya, el nostre i el de les nostres filles i fills.

Hem vist i veiem com es comporta la Generalitat, segrestada des de fa 40 anys pels separatistes.

Hem vist i veiem el caràcter anti social de la Generalitat separatista, les retallades en educació i en sanitat, els sobre-sous que es donen els seus alts càrrecs independentistes, les subvencions a la miríada de xiriguintos ‘independentistes.

Hem vist i veiem l’infern fiscal en que han convertit Catalunya.

Hem vist com milers d’empreses han fugit, no hi resta cap banc, les inversions estrangeres han desaparegut. No hi ha visitants ni turistes.

Hem vist i veiem la ocupació de l’espai públic amb símbols de confrontació com ara les banderes estelades i els llaços grocs.

Hem vist i veiem la violència.

Hem vist i veiem com han cremat Barcelona i qualsevol autopista o indret que els hagi petat als comandos separatistes.

Hem vist i veiem com les nenes i nens catalans abandonen l’escola dues vegades més que a la resta d’Espanya i àdhuc tres vegades més si són castellanoparlants.

Hem vist i veiem la més completa ineptitud de les nostres ‘autoritats’.

Hem vist i veiem la mala jeia dels polítics que donaren un cop d’Estat contra Catalunya, contra la democràcia, contra Espanya, contra la Constitució, contra l’Estatut d’Autonomia.

Hem vist i veiem la repetida vulneració de l’Estat de dret, el menysteniment de les lleis.

Hem vist i veiem l’esmicolament de Catalunya, la desintegració social, el surrealisme en la política, el declivi de l’economia.

Hem vist i veiem la impunitat dels delinqüents que s’emparen sota l’independentisme.

Hem vist i veiem la corrupció, del president de la Generalitat cap avall, tot passant pel 3%.

Hem vist i veiem la perenne matraca dels medis públics de comunicació, mancats de tota neutralitat, a favor del delicte i en contra dels catalans que no són de la corda separatista.

Hem vist i veiem la manca de respecte envers els catalans normals, contra més de la meitat dels catalans que no són independentistes.

Hem vist i veiem la persecució de qui no combrega amb les mentides, les rodes de molí i l’odi separatistes.

Hem vist i veiem la impunitat dels delinqüents que s’emparen sota l’independentisme.

Hem sentit i sentim vergonya, del nostres dirigents i polítics, dels nostres mossos, i de la falsa catalanitat nacionalista, separatista, excloent.

Bé, hem vist i veiem massa fets veritablement esgarrifosos.

Per això, tal com el 8 d’octubre 2017 ho digué un milió de catalans, i com en les anteriors eleccions catalanes del 21 de desembre de 2017 ho digueren 2.228.421 catalans, diem i direm: prou prusés!

Volem veure i viure la veritable Catalunya, la del seny, la del treball ben fet, la del respecte.

Aleshores, per tot això el proper diumenge 14F votarem per tal de passar pàgina, per a l’enteniment entre tots els catalans, pel seny, pel respecte, per la democràcia, per l’Estat social i de dret, pel futur dels catalans en llibertat, respecte, concòrdia i progrés.

Per tot plegat, naturalment, el 14 F votarem constitucionalista. El 14 F vota constitucionalista.

Artículo de Ferran Brunet publicado en elCatalán.es.

Comparte

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook